sponzorstvo

Poštovana gospodo,

Ovim dopisom dali smo sebi slobodu da Vam se obratimo i podsetimo Vas na Topolu i Oplenac  i na dane tradicionalne turističko privredne manifestacije Oplenačka berba, koja će se i ove godine drugog vikenda oktobra 7. 8. i 9. oktobra - održati u Topoli.
Topolu u dane berbe poseti preko 150.000 domaćih i stranih turista, koji tri dana, svako na svoj način, u ime grožđa i vina  slavi dane berbe. Uporedo sa danima Oplenačke berbe teku dani Sabora narodnog stvaralaštva Srbije, republičke manifestacije koja berbi daje poseban i nezaboravan pečat, upotpunjujući  doživljaj kulturnim i umetničkim sadržajima.
Oplenačka berba predstavlja spoj modernog i tradicionalnog. Okuplja proizvođače i ljubitelje dobrih oplenačkih vina, poljoprivrednih proizvoda, starih zanata i zabave -  na  u pesmi opisanom - Vašaru u Topoli.

Organizator i domaćin  manifestacije Oplenačka berba 2011, na kojoj je prošle godini bilo preko 150.000 posetilaca,  koja je iz decenije u deceniju prerastala okvire grada u kom je nastala i postala jedna od 5 najznačajnijih privredno turističkih manifestacija u zemlji je Opština Topola. 
Manifestacija sama po sebi pobuđuje veliku medijsku pažnju pa praktično ne postoji medij koji na bilo koji način nije uključen i čiji se predstavnik za tri dana berbe ne nalazi u Topoli.
Promocija Oplenačke berbe praktično traje od početka kalendarske godine na svim medijskim predstavljanjima Opštine Topola.
Očekujemo da i ove, kao i predhodnih godina dani Oplenačke berbe i Sabora budu praćeni direktnim i odloženim televizijskim i radijskim emisijama, kao i putem štampanih reportaža i izveštaja.
Verujemo da ćete kao i do sada prepoznati svoj interes, da predstavite svoju firmu i svoje proizvode i budete sponzor tradicionalne privredno-turističke manifestacije 48-me Oplenačke berbe.
Kao sponzoru Oplenačke berbe, organizator bi Vam obezbedio prostor za promociju i predstavaljanje, dobili biste mogućnost da taj prostor sami odaberete, bili biste upisani u sve programe Oplenačke berbe, a logo Vaše firme bio bi adekvatno prezentovan na svim reklamno-propagandnim materijalima (plakati, programi, bilbordi, ploteri, web site: www.topolaoplenac.org.rs   i  www.oplenackaberba.org.rs) .
Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore možete  obratiti Turističkoj organizaciji „Oplenac“  .
Sa željom da nam  ovaj put bude način da na obostrano zadovoljstvo i korist kreiramo i unapredimo saradnju,
S poštovanjem,


                                                                                                                                                                                                              Predsednik Opštine Topola

                                                                                                                                                                                                           Dragan Jovanović

Kontakti:


Језик / Language