Другог викенда октобра, тачније од 9. до 11. октобра , одржана је 52. по реду привредно туристичка манифестација Опленачка берба 2015. По значају који заузима у категорији таквих манифестација Опленачка берба је у рангу 5 најзначајнијих и најпосећенијих у Србији. По статистикама које су утврђене од стране  ЈКСП „Топола“ Тополу је у три дана трајања манифестације, Опленачке бербе и Сабора изворног народног стваралаштва, упркос изизетно лошим временским условима, јер нас је два дана пратила киша и хладно време, посетило  око 150.000 посетилаца. Петак је по овој статистици био најпосећенији дан манифестације упоредно гледано у последњих неколико година. 


Преузмите цео документ

Фото галерија 

Напомена:

Фотографије су преузете са званичног сајта Општине Топола.

Подели

Сви културно-уметнички програми планирани за недељу 11.10. на 52. Опленачкој берби, у случају кише, биће одржани у сали биоскопа у Тополи. Дођите и уживајте у програму најбољих КУД-ова и младих певачких група Србије. Почетак програма је у 11:30 часова.

Очекујемо Вас!

Подели

 

 

  Преузмите програм - 

 

Подели


Комунална такса за коришћење простора на јавним површинама или испред пословних просторија у пословне сврхе, осим ради продаје штампе, књига и других публикација, производа старих и уметничких заната и домаће радиности.


Преузмите документ - 


Напомена:


Закуп простора за манифестацију можете извршити преко Туристичке организације - од 21. септембра 2015.


Подели

Подели

Језик / Language

Остале информације

 

Тренутно нема расположивих информација.